Commando Assault

 

Comando Assault este un joc cu impuscaturi plin de actiune si suspans devoltat de cei de la Miniclip. Jocul a fost publicat pe 12 noiembrie 2010, si are 5 niveluri de un total. Seria comando si anume : Comando, Comando Assault, Comando 2 si desigur Comando 3. Toate aceste joculete sunt defapt o colectie de jocuri de razboi, sunt patru jocuri diferite, ele sun foarte populare (conform Miniclip)

La fiecare nivel al acestui joc, exista un camp de lupta, in cazul acesta tabara jucatorului este situata pe partea stânga iar tabara inamica se afla pe dreapta. Patru turnuri cu lansatoare de rachete a proteja fiecare tabara, cu fiecare nivel finalizat cu succes turnurile vor fi modernizate

Esti gata pentru o lupta in stil comando? Luati-va arsenalul si tot curajul dumneavoastra si porniti impotriva dusmanului de asalt. Cu cat ucizi mai multi  soldati inamici, cu atat mai multi bani(puncte) se adaugă la caracterului, permiandu-ti sa trimiti trupe, care pot ucide, de asemenea, soldatii inamici si vehiculele. Unele nivele contie mai multe subnivele si  este necesar sa distrugi toti inamici de la toate nivelurile.

Comando Assault-pentru aceasta batalie Comando ai nevoie de intariri asa ca inacearca sa gasesti cativa aliati, poate prietenii tai. Infrangerea de dusmani aduce cu sine strangerea de fonduri pentru a construi mai multe trupe care sa apere baza. In partea dreapta sus poti sa urmaresti cat de mult a inaintat echipa ta si cat de mult au avansat tabara adversa. Distruge bazele inamicilor pentru a elimina amenintarea!

Batalia ce va urma este prea mult pentru soldatul singuratic Commando! Apara-te in fata asaltului, aliaza-te pentru a putea rezista in fata valurilor de inamici si in fata conducatorilor lor, distruge bazele inamice pentru a elimina amenintarea odata pentru totdeauna. Aparati-va baza militara cu toată puterea ta astfel inca inamicul sa nu poata ajunge la baza. Impusca unitatile militare mai puternice pentru a castiga mai multe puncte, arme noi sau chiar bonusuri de viata. Din cand in cand puteti suna pentru ajutor prin apasarea tastei “Space” cheie pentru un atac mai eficient. Unitătile inamice militare ar trebui să fie tinute departe de baza ta.

Tastele pe care trebuie sa le folosesti A,D,S,W, click pentru a trage cu arma, Q, E sau scroll pentru a schimba arma. Inainte sa te aventurezi in misiune, apasa tasta SPATIU pentru a pune echipa in miscare.

Esti pregatit de actiunea in stil Comando? Incepe asaltul asupra baza inamice si incearca sa distrugi sediul lor inainte sa te distruga ei pe tine. Va trebui sa antrenezi o armata mare pentru a proteja centrul de control in acelasi timp.

Pentru a nu intampina probleme in rularea jocului asigurati-va ca aveti toate pluigin-urile instalate Adobe Flash Player  si/sau Adobe Shockwave Player

Va rugam sa asteptati in timp ce Comando Assault se incarca. Este posibil sa dureze aproximativ 10 la 30 de secunde, in functie de viteza dvs. de Internet. Speram sa va bucurați de joc minunat Comando Assault on-line. Daca va place Comando Assault joc cu impuscaturi, nu uitati sa-l impartasiti cu prietenii sau pe retelele sociale.