Commando 3

 

 

Comando 3–  un scurt rezumat, misiunea ta este aceasi, sa salvezi lumea de la inceperea unui nou razboi mondial. Inamicul numarul unu din Commando 3 incearca sa se infiltreze in Normandia, Berlin si Egipt iar tu trebuie sa il opresti cu orice pret. Te vei bate doar in stilul Commando, vei cauta arme si munitii noi, vei colecta bijuteriile furate de inamici si vei fi un adevarat razboinic! Conduce trupele in lupta, in acest incitant joc de strategie! Emite ordine, implementarea unitati speciale, si manevra in adversarul spre victorie.

Commando 3 este un joc arcade desi tinde foarte mult spre zona “jocur cu impuscaturi” în care poți face strategii de aparare pentru a nu permite trupelor sa castige batalia. Este, de asemenea si un joc clasic. Odata ce incepeti jocul, exista o bara gri in partea de jos a ecranului. Aici sunt unele cladiri. Tu primul pas pe care trebuie sa il faci este de a alege o cladire pentru a o  construi, apoi trupa ta si/sau fortelor aeriene cu care vei lupta pentru a invinge inamici.

Commando 3 este al treilea joc din seria Commando si este un joc de aventura și o continuare a jocului Comando. Spre deosebire de celelalte Commando personajele lor sunt complet diferite. Va trebui sa lupte prin razboaie. Fiecare misiune pe care o veti finaliza va trebuie sa ucideti seful cel mare, the big bos. Acestea sunt in prezent 3 premii pentru aceasta joc. Dar, spre deosebire de Commando 2 nu puteți alege echipamentul, in schimbi veti avea ocazia de incerca arme noi cu si mai multa munitie de data aceasta, pentru un surplus de atmosfera incearca sa maresti volumul boxelor, te asigur ca nu vei regret, pregateste-te doar pentru lupta in stil commando. Grafica jocului nu lasa de dorit chiar daca unele jocuri oferite de catre cei de la miniclip sunt foarte avansate ca si interfata ca sa zicem asa…la fel ca si la celelalte jocuri de razboi atmosfera jocului este una destul de interesanta cu efectele sonore. As da acesti joc o nota destul de modesta sa spune pe scara de la 1 la 10 cam 9 puncte si asta din cauza ca nu se poate salva jocul in caz ca intrerupi misiunea sau se poate intampla sa ai o pana de curent atunci vei fi nevoie sa iei totul de la capat, a si inca un pot pentru a intele cat mai bine atmosfera ar fi indicat sa jucati si celelalte serii Comando.

Deplaseaza-te cu tastele W,A,S,D, puteti folosi si sagetile stanga/dreapta si sus/jos schimba armele cu tastele Q,E si pune tinta cu mouse-ul.

Pentru a nu intampina probleme in rularea jocului asigurati-va ca aveti toate pluigin-urile instalate Adobe Flash Player  si/sau Adobe Shockwave Player. Puteti descarca pluigin-urile gratuit de pe internet.

Va rugam sa asteptati in timp ce Comando 3 se incarca. Este posibil sa dureze aproximativ 10 la 30 de secunde, in functie de viteza dvs. de Internet. Speram sa va bucurați de joc minunat Comando 3 on-line. Daca va place Comando 3 joc cu impuscaturi, nu uitati sa-l impartasiti cu prietenii sau pe retelele sociale.