Commando 2

 

Comando 2– esti intr-o misiune in care ai la dispozitie un arsenal intreg de arme pe care le alegi la inceputul jocului, iar pe parcurs ti se pot oferi noi posibilitati de a alege alte arme odata cu avansarea la alte level-uri. Exista zeci de arme mai puternice care pot fi descoperite, inclusiv un arc, mitraliere, o bazooka chiar si o maceta. In Commando 2, va pueti lauda cu 5 arme, ceea ce face ca gameplay-ul sa fie de o actiune constanta. Joaca impotriva soldatilor inamici si elicopterelor apoi colecteaza premii cu puncte.  Fiecare level se petrece in alt context. Esti de unul singur, dar la tot pasul gasesti diferite comori. Dupa ce a reusit sa-i apere pe Aliati in Europa, eroul nostru contina lupta de unde a lasat-o in primul joc Commando, urmărind inamicul in Asia!

Mai multe misiuni, mai multi inamici, explozii mai puternice, artilerie mai grea, mai mult suspans. Comando 2 s-a incadrat cu mare usurinta in top 10 cele mai bune jocuri flash.

Acesta este un joc cu impuscaturi minunat creat de cei de la Miniclip deoarece combina foarte bine genurile de arcade cu cele de strategie avand in vedere ca toata lumea iubeste aceste tipuri de jocuri, atat cei mici cat si cei mari, desi grafica nu este una 3d ea nu lasa de dorit, astfel jocul poate fi rulat si pe calculatoare mai slabe din puncte de vedere tehnic. Grafica pare putin imbunatatita fata de veriunea anterioara Comando 1. Atat grafica cat si coloana sonora te duce la o lume epica bine adaptata la universul jocului si care te fac sa te simti intradevar intr-un camp de batalie in stil Comando. Ultimul nivel este destul de greu, trebuie sa pastrezi armele cu grija si sa le utilizezi cu cat mai multa intelepciune. Asigurati-va ca ati colectat toate punctele bonus ascune in pereti de-a lungul jocului pentru un scor cat mai mare posibil. De asemenea pentru un surplus de suspans si “tensiune” puteti pune diferite pariuri impreuna cu prietenii sau colegii dumneavoastra, cine detine cel mai mare punctaj.

Comando 2 dispune de gama larga de nivele din ce in ce mai grele Puteti utiliza diferite arme precum bazooka, mitraliere si cocktail-uri cu flacari pentru a distruge totul in cale, dupa cum am precizat mai sus.

Crezi ca poti rezista inamicilor? Demonstreaza! Joaca acum Comando 2

Pentru a te deplasa foloseste tastele W,A,S,D sau tastele sageata dreapta/stanga si sus/jos iar click stanga pentru a trage, in orice caz functionalitatile jocului sunt explicate la inceputul jocului, la fel ca si la celelalte serii comando daca nu ma insel, jocul nu se poate salva, deci daca ai o pana de curent o vei lua de la capat.

Pentru a nu intampina probleme in rularea jocului asigurati-va ca aveti toate pluigin-urile instalate Adobe Flash Player  si/sau Adobe Shockwave Player, ca sa fi sigur ca nu “colectionezi” vre-un virus iti recomand sa descarci aceste plugin-uri doar de pe site-urile oficiale adobe, printr-un simplu search pe internet aceste pagini oficiale vor primele printre rezultatele cautarii.

Demonstreaza ca esti cel mai bun “commando” Joaca acum online gratis