Commando

 

Comando este un joc cu impuscaturi plin de actiune si suspans devoltat de cei de la Miniclip. Seria comando si anume : Comando, Comando Assault, Comando 2 si desigur Comando 3. Toate aceste joculete sunt defapt o colectie de jocuri de razboi, sunt patru jocuri diferite, ele sunt foarte populare (conform Miniclip).

Ei bine, azi va prezentam un nou  joc cu impuscaturi care se potriveste de minune in aceasta categorie! Commando este un joc de stele oferite de cei de la jocuri miniclip si reuseste sa combine atat strategia cu turnuri de aparare cu jocuri in stil RTS!
Inamicii incearca un atac prin surprindere asupra ta! Eroul nostru este pe defensiva, sa preia controlul si configurarea taberei cu arme la dispozitia ta. Aveti posibilitatea sa utilizati o varietate de arme.

Acest joc este bun, deoarece nu aveți nevoie de nici o descărcare, astfel încât nu există un risc mai mic de viruși care vin în computer.

Nu există niveluri de joc, dar dacă te duci prin fiecare etapa, ele devin din ce in ce mai grele.

Acesta este un joc destul de original, deoarece nu există jocuri multe ca aceasta. Acesta este un joc destul de vechi, astfel încat alte jocuri de acest gen sunt doar preluate dupa aceste idei

Scara este destul de mare, deoarece exista o multime de etape care mai de care in acest joc si ar fi nevoie de un timp destul de indelungat pentru a il termina. Deci sa nu confundam etapele cu nivelurile, nu sunt una si aceiasi.

Dupa ce ati terminat jocul, te vei simti bine in interiorul tau, acest joc iti da o satisfactie deosebita, joca si ai sa vezi despre ce vorbes, deoarece acesta este un joc destul de greu de trecut iar daca veti reusi sa il finalizati veti fi pe deplina satisfacut.

As acestui joc minunat 4.5 / 5 stele, deoarece singura problema a acestui joc este ca nu se poate salva intr-adevar, o data ce ati inceput jocul va trebui sa il duceti lacapat, altfel veti pierde totul, si veti ramane profund dezamagit cand va veti trezi ca trebuie sa o luati de la capat.

Te folosesti de tastele A,D,S, W pentru a te deplasa, iar cu ajutorul mouse-ului folosesti arma: click pentru a trage.

Pentru a nu intampina probleme in rularea jocului asigurati-va ca aveti toate pluigin-urile instalate Adobe Flash Player  si/sau Adobe Shockwave Player. Toate aceste plugin-uri le puteti descarca absolute gratuit de pe internet, pentru a nu exista riscuri de virusare intrati doar pe sit-urile oficiale, printr-un simplu search pe internet paginile oficiale vor aparea primele printre rezultatele cautarii, doar asa veti fi sigur ca va veti bucura de joc pe deplina cu un calculator sanatos tun.

Va rugam sa asteptati in timp ce Comando  se incarca. Este posibil sa dureze aproximativ de la 10 pana la 30 de secunde, in functie de viteza dvs. de Internet. Speram sa va bucurați de joc minunat Comando on-line. Daca va place Comando joc cu impuscaturi, nu uitati sa-l impartasiti cu prietenii sau pe retelele sociale.